Lync er et storartet verktøy for formål som chattetjenester og presence. Du kan kombinere chat og presence gjennom en Lync-løsning som innbefatter både telefon, mobil og videoløsninger. Dette er det beste markedet i dag kan tilby av integrerte løsninger, og er i tillegg både enkelt og fleksibelt. Samtidig får du et rikt utvalg funksjoner og topp kvalitet på videoløsninger for ulike former for terminaler og skjermer. Det beste av alt er at du kan få alt dette uten at det koster skjorta.

Hvis vi skreddersyr en slik løsning for ditt firma, vil vi sette opp Microsoft Lync som en brukerklient og integrere med andre programmer og applikasjoner, som for eksempel Microsoft Outlook og annen programvare du bruker jevnlig i det daglige arbeidet.10991754985_d1fa36d9d4_b

Med Lync kan du også få en oversikt over tilgjengelighet på personsalsiden, det vil si hvem som er tilgjengelige til enhver tid, samtidig som du også ser hvem som er opptatt, borte, osv. Med denne applikasjonen kan du også sende lynmeldinger via et lokalt nett eller en skytjeneste, alt etter hva som passer best for deg og ditt firma. Da trenger du ikke kjøpe dyre spesiallisenser for eksempel for telefon eller videochat/konferanse. I tillegg får du inn en IP-løsning som gir enorme innsparinger på telefonkostnader. Her kan du velge mellom blant andre Siemens og Alcatel etter hva slags behov du har. Aastra er også et alternativ.

Videoløsningen vi anbefaler og som regel installerer er den fra Vidyo, en skikkelig skarp løsning som gir deg HD-video alle steder, enten det er på telefon, iPad, PC, eller som del av systemet integrert i et konferanse- eller møterom. Selv utenfor organisasjonen din kan du få denne kvaliteten så lenge du har valgt riktig løsning. Det er ikke noen stor forskjell i funksjonaliteten du får med Vidyo, hovedsaken er bildekvaliteten, men ellers er også løsningene like enkle og intuitive som ren Lync.