Du tror kanskje at berøringsskjerm er noenlunde ny teknologi? I så fall kommer du til å bli overrasket over hvor gammel den er. Den første modellen ble brukt i flytrafikkindustrien allerede på 1960-tallet. Dagens berøringsskjermer brukes innenfor forskjellige industrier (banker, biler, GPS o.l.), og man kan knapt tenke seg en verden uten dem. De er utviklet i så stor grad at du, bokstavelig talt, kan sitte hjemme, kose deg over en varm kopp kaffe, se på skjermen din, berøre på Mobilebet bonuskode og føle som om du virkelig er på en casino. Så langt har det kommet.

Hvis du er interessert i dette eller om du kanskje har lyst til å satse på en god berøringsskjerm, er hensikten med denne teksten å hjelpe deg med utvalget. Her har vi valgt 3 nokså forskjellige berøringsskjermer som har vist seg til å være kvalitetsfulle og prisvennlige.

    1. The Planar PCT2235 –  La oss begynne med at det handler om en full-hd skjerm som du kan lett se på i hvilken som helst posisjon mellom 15 og 70 grader. Det er altså ikke behov for å tilpasse deg skjermen lenger – nå kan du bare velge stedet du vil ligge og skjermen tilpasser deg. En annen fordel ved denne skjermen er at du har mulighet til å bruke opp til 10 berøringspunkter samtidig. Bare tenk deg hva du kunne gjøre med grafisk design. Vi h ar ennå ikke begynt å bruke kapasitetene for multi-touch skjermene, men det kommer til å skje i veldig nær framtid.
    1. Gechic On-lap 1503l – Her må vi feste din oppmerksomhet på det faktumet at det handler om en 15-tommers skjerm som bare er 12 mm tykk og rundt 2 kg tung. Hvis The Planar PCT2235 ikke var nok med med sine ergonomiske trekk, da kan du ta en kikk på denne enheten. Enkelt sagt – du må ikke sette den ned, du kan holde den i hendene dine hele tida mens du ser på en dramatisk scene i din favorittfilm el ler mens du snakker på Skype med vennene dine. Nå må du heller ikke dempe lyset på soverommet ditt midt på dagen, for denne modellen har anti-glare teknologi. Skyggen eller solstråler – det spiller ingen rolle.
  1. Acer T232HL – Sist men ikke minst, har vi en fra Acer familie. Det valget kommer du ikke til å angre over, for det handler om en enhet med absolutt utrolig lysstyrke og kontrast. Det er en 27-tommers full-hd multi-touch ripefri skjerm. Om disse imponerende trekk ikke er nok for deg, da vil be deg tenke på naturen og økonomi, fordi den sparer begge to. Det er snakk om ACER miljøvennlig skjerm som bruker bare 20.90 W i arbeidstilstand.

Disse er de aller beste moderne teknologi har å tilby i forhold til prisen. Uansett hva du liker og hva slags skjerm du er vant til, kan du finne en blant disse som passer for deg. Det er alltid bra å stille spørsmålet hva du trenger skjermen til og hvor du kommer til å bruke den. Så gjør det, og kos deg med absolutt vidunderlig visuell opplevelse.